SCHEEMDA: In memoriam ‘meneer Hoek’, oud-leraar MULO Scheemda – correctie

Naar aanleiding van de vijf blogs met het “In Memoriam meneer Hoek” kwamen er waarderende woorden van de familie Hoek via dochter Truus Brouwer-Hoek. (Beno Doedens zorgde ervoor dat er een print bij de weduwe van meneer Hoek werd afgeleverd). Ook een corrigerende opmerking, voor de volledigheid:

“In het in memoriam komt een aantal keren mijn oom Bert voor. Hij heeft in die jaren, wegens familieomstandigheden, enige tijd bij mijn ouders in Scheemda gewoond. Na de kweekschool is hij naar Termunterzijl verhuisd waar hij tot zijn pensioen directeur van de basisschool is geweest. Hij heeft nooit in Nieuwolda voor de klas gestaan.”
Truus Brouwer-Hoek (mede namens Eef Hoek en Lineke van Schaik-Hoek)

Bert Bos, precies in het midden van de foto, de zwager van meneer Hoek.

Bert Bos, precies in het midden van de foto, de zwager van meneer Hoek.

 

 

1 reactie op “SCHEEMDA: In memoriam ‘meneer Hoek’, oud-leraar MULO Scheemda – correctie

  1. My Name is Vicki Wagenmakers, daughter of Piet Wagenmakers who went to school at KonnewegSchool between 1941 – 1945 and had a teacher by the name of Meester Bos. Do you have any information on him?
    My father (83) who now lives in Australia thought very much of his teacher and the book Willem Roda Een Jongensboek.
    kind regards
    Vicki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *