MIDWOLDA: Groepje kinderen, jaren vijftig, westeind

Een fotootje met een groepje kinderen, genomen in het westeinde van Midwolda. Wie staan erop???!
CT Groepje kinderen verkl
Een bijzondere foto, waarop rechtsboven mijn broer Hemmo staat. Hemmo was destijds bevriend met Cor Tinga, wiens ouders een kruidenierszaak hadden in het westen van Midwolda. De winkel staat op de achtergrond, de rechterkant van het dubbele pand. (Links was, als ik me niet vergis, café Kielman).De foto is dus genomen op het terrein van de boerderij tegenover de winkel. Ik weet niet anders dan dat hier de familie De Groot woonde en werkte. Aan de kant van de Lange Zuidwending naast de boerderij was een appelhof. Daar heb ik wel eens appels gejat, als ik terug kwam van de voetbaltraining in Scheemda…. Maar dat was later, eind jaren vijftig, begin jaren zestig.  Op deze foto staat dus mijn twee jaar oudere broer Hemmo, rechts achter. In het midden, achteraan staat de blonde Cor Tinga. Maar wie staan er nog meer op deze foto van plm. 60 jaar geleden?
Eventuele reacties naar: Jan Blaauw, Verlengde Oosterweg 33, 9804 RD  Noordhorn of per mail naar: JanBlaauw@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *