MIDWOLDA: Buurtvereniging “Westeind” – oude foto (vervolg)

Ja, te lang geleden, ik weet het….. Mijn verontschuldigingen! Mijn gezondheid blijkt nogal labiel en dan heb ik wat anders aan mijn hoofd …. Ik probeer de draad weer op te pakken, beloofd!
west eind 2 verkl

Eerst meer namen bij de oude groepsfoto van de buurtvereniging “Westeind”, zoals gepubliceerd in het vorige blog. Theo Kiewiet had overlegd met zijn vader, een van de laatste keren dat hij hem sprak. Cor Kiewiet is helaas inmiddels overleden:
ThK silhouet Westeind2 verkl

1.     Naantje Boven-Meerman, 2.    Harm Boven, 3.    Ijkje Koers-Mulder, 4.    Siebrand Koers, 5.    Dientje van der Laan-Geerdsema, 6.    Jurjen van der Laan, 7.    Fenne Hassing-Baas, 9.    Fokko Kuiper, 16.    Pieter Timmer, 17.    Stientje Timmer-Diephuis, 18.    Derk Vos, 20.    Harmanna Vos-Timmer, 28.    Jacob Hassing (Doempke), 37.    Sassiena Nuis-Bulten, 38.     Derk Nuis, 39.    Hendrik Jan Pluim, 41.    Jan Kiewiet, 42.    Immie Kiewiet-Topelen, 43.    Jeichien Annema-Klooster, 44.    Johannes Annema, 45.    Frouwko Bosch, 49.    Trijntje Timmer-Koning, 50.    Sebo Timmer, 53.    Jan Heijenga, 58.    Geert Meerman, 59.    Lena Meerman-Kampijon

De lijst is nog niet volledig! Mocht iemand nog suggesties hebben, van harte welkom! (JanBlaauw@hetnet.nl) Bij voorbaat dank!
PS. Doordat er nogal wat tijd verstreken is tussen nu en de voorlaatste blog, kan het zijn dat er toch informatie tussen wal en schip is geraakt! Dat was niet de bedoeling…. Bij voorbaat mijn excuses!

2 reacties op “MIDWOLDA: Buurtvereniging “Westeind” – oude foto (vervolg)

  1. Jan, mooi dat je weer verder gaat met deze blogs. doe maar rustig aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *