MIDWOLDA: Buurtvereniging “Westeind” – oude foto (vervolg-2)

Nog een keer de buurtvereniging “Westeind“, op stap per Deimanbus, in ieder geval ook naar Hellendoorn, want daar is de groepsfoto gemaakt. (Zie voorgaande blogs).
Van oud-Midwolmer Beno Doedens kreeg ik (nu al weer geruime tijd geleden…) de foto met vele namen op de foto ingevuld. Beno heeft daarbij gebruik gemaakt van de namen die zijn doorgegeven door Peter Akkerman en Zwanie Akkerman-Meerman. (Met dank mijnerzijds!)
west eind 2_resize verkl
Ja, ik geef het toe, dit is moeilijk te lezen…. Belangstellenden kunnen een foto met namen krijgen. Bovendien kunnen sommige namen ingevuld worden aan de hand van de nummering op de silhouettekening van Theo Kiewiet. Eventueel dus nog een keer de buurtvereniging “Westeind”…..

1 reactie op “MIDWOLDA: Buurtvereniging “Westeind” – oude foto (vervolg-2)

 1. Naar aanleiding van de silhouettekening die door Theo Kiewiet van deze foto is gemaakt ben ik bezig geweest aan de hand van de reacties de namen bij de nummers te zoeken. Tot ik er niet meer uitkwam. Namen hoorden niet bij nummers naar mijn idee. Toen werd het zomer en warm en ben ik voorlopig gestopt met dit soort dingen, ik doe alleen maar het hoogdnodige, de thuisboekhouding, de mail en niet zo veel meer. Momenteel pak ik de draad wat op, voorlopig alleen met het plaatsen van wat oude familiefoto’s op Faceboek pagina’s van:
  Gemeente Midwolda:
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100004869049069&fref=ts
  Historisch Nijwol:
  https://www.facebook.com/Hendrikuswal?fref=ts
  Oud Scheemda:
  https://www.facebook.com/pages/Oud-Scheemda/510506142319218?fref=ts

  En wat treinenfoto’s op wat faceboekpagina’s over treinen.
  Ook daar zit een reisje van de buurtvereniging Westeind bij, nu een foto die mijn vader maakte ergens in Twenthe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *