MIDWOLDA: 3e groepsfoto Buurtvereniging ‘Westeind’ (van Theo Kiewiet)

Al bijna vergeten dat ik van Theo Kiewiet (Midwolmer en Midwolda-kenner) een aanvullende foto kreeg betreffende de Buurtvereniging “Westeind”. (De eerdere twee kreeg ik via oud-Midwolmer Edzo Meerman):
ThK reisver westeind (2 verkl
De buurtvereniging “Westeind” is blijkbaar regelmatig ‘uit’ geweest en op de kiek gekomen. Deze lijkt me van de drie getoonde de meest actuele. Ik herken wel wat mensen: Annema, Kiewiet, Koers…. Maar een kenner van Midwolda West ben ik (van de andere dorpskant…) natuurlijk niet. Wie helpt met de namen van de afgebeelde personen? Reacties graag naar JanBlaauw@hetnet.nl, of naar de Verlengde Oosterweg 33, 9804 RD  Noordhorn per reguliere post. Hierbij een genummerd exemplaar, wordt het noteren van de namen wat geordender…
ThK reisver westeind (2) ! vergr gen bew.

2 reacties op “MIDWOLDA: 3e groepsfoto Buurtvereniging ‘Westeind’ (van Theo Kiewiet)

  1. 2 en 3 H. en Mevr. Steenhuis, 5 en 9 H.en Mevr. Kiewiet. 6 en 7 H. en Mevr. Annema,
    12 en 13 H.en Mevr. Meerman [ gereweg], 18 Jacob Hassing. 17 en 20 H.enMevr. Koers.21 en 24 H.enMevr. Meerman [ l.z.wending ] 31 en 32 H.en Mevr Pluim [[gereweg ] 39 en 40 H. en Mevr. Hassing [ koedieplaantje ] 38 en 40 H. en Mevr. Kuiper [ zuiderweg ]. 34 en 35 H. en Mevr Timmer [ Sebo ]

  2. Ik bekeek de foto van de buurtvereniging westeind. Zou nr 9 de moeder van Immie kiewiet kunnen zijn? Groetjes ge niemeijer . Vroeger juf koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *