Nije DIESEL Vörjahr 2017 – dat oostfreeske bladdje

Der is n nije DIESEL, dat Stiekelbladd up Platt!

Mag k geern deurbloadern, in lezen vanzulf ook! Schiere verhoalen, nog mooiere gedichten, en aalmoal in t Platt Duuts, dat is veur ons ja goud te verstoan. t Is nummer 99, de volgende dat’s n hail biezundere, nummer 100! Mor nou nait op de zoak veuroet lopen, eerst dizze mit aal dat nijs over 20 joar Schrievers Vereen ‘SK Weser-Ems’ en tien joar “Dreebladd”, Folkgrupp!
Gedichten van Arend Dreesen (“Vörjahr”), Birgit Rutenberg (“Lepus…”) en Carl-Heinz Dirks (“Platt schrieven”), en verhoalen van dijzulfde Dirks over “Schriefwies”, van Hayo Schütte (“De Ünnergang vun de Rawalpindi”) en van Jutta Oltmans (“Wachters tüsken de Welten”). En dìn heb k der nog mor n poar nuimd….

Stoer te lezen???! Hailemoal nait! Even der veur zitten goan, kop derbie, gaait wieder vanzulf, wel d’ogen open holden…..
Kiek aans ook mor even op www.diesel-online.de.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *