MIDWOLDA – Foto’s d.d. 21-07-2018 (deel 4) – BEZOEK AAN MIJN GEBOORTEDORP

We zijn al slenterend, ons aanpassend bij de zomerwarmte, bij het sportcomplex gearriveerd nabij de eerste bocht richting “het veen”. Hier heeft MOVV zijn domicilie gekozen na het afscheid van het moeilijk bespeelbare veld op het land van boer/bestuurder S.P. Meijer. Dat er ook een tennisaccommodatie is aangelegd, was me niet bekend. Weer op stap, deel 4:

De accommodatie van MOVV, het bordje “Verboden Toegang” zag ik naderhand pas op de foto….

Eigentijdse entree met logo en brievenbus, dit was bij het vroegere veld in de rimboe totaal niet aanwezig.

Zoonlief als enige toeschouwer bij een fictieve wedstrijd, hoe vervreemdend wil je het hebben….

De grasmat is allerminst in optimale conditie door de aanhoudende droogte. Ben benieuwd of het veld wedstrijdklaar is aan het begin van het seizoen 2018/2019…..

De accommodatie zelf vind ik prachtig gelegen met beschuttend groen rondom.

We keren op onze schreden terug. Jan Reinko maakt me attent op een stalletje langs de kant bij een nieuw huis. Deze woningen ken ik totaal niet uit mijn jeugd, toen lagen h