MIDWOLDA: Prachtige foto junioren MOVV 1948: Reactie Piet Tiddens

Piet Tiddens, destijds zelf speler in het genoemde elftal, stuurde een reactie bij de foto van de B-junioren van MOVV uit 1948. (Volgens Piet ging het om A-junioren). Ik wil die reactie graag voor iedereen zichtbaar maken, maar eerst nog eens de foto:

MOVV junioren 1948 - Leider: Tj.Kloosterboer

MOVV junioren 1948 – Leider: Tj. Kloosterboer

“Hier Piet Tiddens:
Wat leuk, die foto. Ik heb hem ook in een album. Volgens mij is het een foto van de A-junioren. Deze foto is gemaakt voor de Winschoter Courant, zou geplaatst worden bij het kampioenschap, maar we verloren met 2-1….. We moesten nog een beslissingswedstrijd spelen op neutraal terrein, in Scheemda, tegen VVS. Wederom verloren, 1-0. Edje Werkman van VVS scoorde de winnende goal.”

Piet Tiddens, bedankt!
Nog even de namen bij de foto:
Bovenste rij:
Immie Modderman, Koert Wolda, Kor Kiewiet (Theo Kiewiet z’n pa), Martin Stel, Tonnie Everts,  Pieter  Tiddens
Tj. Kloosterboer is leider..
Midden: Bertus Noor, Tjark Hardijk, Geert Groenbroek
Onderste rij: Eltjo ‘Ellos’ Kolk, Hemmo van der Holt, Bernard Loer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *